Els nostres serveis són totalment personalitzats atenent a les necessitats del pacient

Another Service

Serveis

Biomecànica laboral

Les persones suporten moltes hores a la feina, en molts casos de peu, caminant o amb un calçament poc adequat pels peus. Tot això fa que puguin aparèixer alteracions, dolors de peus o deformitats als dits. Una assistència a temps pot millorar la qualitat de vida, frenar la patologia o inclús recuperar-se completament.

Podologia general

Qualsevol molèstia que no deixa caminar en tranquil·litat o no et permet portar una vida quotidiana normal. Afectacions generals del peu, sigui per afeccions de la pell o les ungles, durícies provocades per un mal recolzament del peu, alteracions biomecàniques provocades per una mala posició, etcètera.

Podologia infanil

Fem un seguiment periòdic del desenvolupament del peu del nen/a on ens dediquem exclussivament a la prevenció de problemes posteriors que puguin afectar en una edat adulta.

Peu de risc

Tractament del pacient de risc, sigui pacient diabètic o amb altres alteracions que poden representar un risc per la salut del seu peu i del propi pacient.

Cirurgia menor

Realitzem cirurgia menor amb tècnica de mínima incisió de petites alteracions que poden afectar al peu: problemes a les ungles, dits en garra, exòstosi, etc. Amb la col·laboració de l'expert Joan Lozano.

Ortopodologia (Plantilles)

Disposem d’equips per a realitzar suports plantars adaptats al buit adaptant-nos a les necessitats requerides per a cada tractament.

Fisioteràpia - Osteopatia

Disposem d'un servei de fisioteràpia i osteopatia per les possibles dolències que puguin sorgir en el raqui i les extremitats.

Localitza'ns

Carrer Orient, 18, baixos,

Mollerussa, Lleida (25230)
silviacarlesg@gmail.com

Tel: 973 711 558

 

L'equip
Som aquí

© 2015 Podològa Silvia Carles Gomà

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle